Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

OZNÁMENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TÝKAJÍCÍ SE SOUBORŮ COOKIE

Za účelem zajištění souladu se zákonem CXII z roku 2011 o právu na informační sebeurčení a svobodě informací (Info tv.) a obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR), v souvislosti se zpracováním osobních údajů z pověření.

Údaje správce

Správce: FANOS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.,

Sídlo: 1015 Budapest, Csalogány u. 6-10.

DIČ: 11917261-2-41

Web: https://www.aquasolhotel.com/

Adresa: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 19.

E-mail: info@aquasolhotel.com

Abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek a pro statistické a marketingové účely ukládáme údaje (cookies) o návštěvnících našich webových stránek. Soubory cookie ukládají informace do vašeho prohlížeče a jejich účelem je například rozpoznat vás, když se na tyto webové stránky později vrátíte.

Co jsou to soubory cookie?

Soubory cookie jsou krátké textové soubory, které se ukládají v zařízení koncového uživatele a které uživatel používá při procházení internetu. Pomáhají identifikovat zařízení a umožňují vhodnou prezentaci a přizpůsobení webových stránek na základě individuálních informací.

Proč používáme soubory cookie?

Soubory cookie obsahují informace, které nám pomáhají přizpůsobit obsah našich webových stránek potřebám uživatele a optimalizovat jejich používání. Soubory cookie používáme také k poskytování anonymních (tj. bez osobní identifikace uživatele) souhrnných statistik, které nám pomáhají pochopit, jak uživatelé používají naše webové stránky, a tím zlepšit jejich obsah a strukturu.

Jaký typ souborů cookie používáme?

Obecně existují dva typy souborů cookie, které používáme – soubory cookie relace a trvalé soubory cookie.

  • Soubory cookie relace jsou dočasné a zůstávají v zařízení uživatele, dokud uživatel neopustí webové stránky nebo dokud nezavře prohlížeč.
  • Trvalé soubory cookie jsou platné po dobu stanovenou webovou stránkou nebo dokud je uživatel ručně nevymaže.


Mohou být použity podle potřeby poskytování služeb:

  • Nezbytné soubory cookie – nezbytné pro fungování webových stránek a používání jejich základních funkcí;
  • Funkční soubory cookie – důležité pro fungování webových stránek: obohacují funkčnost webových stránek, bez nich budou webové stránky fungovat, ale nebudou odrážet potřeby uživatele; zajišťují vysokou úroveň funkčnosti webových stránek, bez nastavení v souborech cookie může být funkčnost webových stránek nižší; hrají významnou roli ve fungování webových stránek, vypnutí souborů cookie povede k tomu, že některé funkce nebudou fungovat správně;
  • Cílené soubory cookie – umožňují realizaci obchodního modelu založeného na otevření webové stránky; jejich zakázání může snížit úroveň některých placených služeb v tom smyslu, že tyto služby nebudou majiteli webové stránky k dispozici. Tato kategorie zahrnuje reklamní nebo statistické soubory cookie.

Podle jejich původu nebo správce webové stránky, který soubor cookie spravuje:

  • Soubory cookie první strany (first-party cookie) – soubory cookie nastavené přímo vlastníky navštívených webových stránek
  • Soubory cookie třetích stran (third-party cookie) – soubory cookie, které do zařízení uživatele ukládá třetí strana


Kdo jsou subjekty údajů při zpracování souborů cookie?

Soubory cookie se ukládají ve vašem počítači. V souvislosti s nastavením souborů cookie upozorňujeme, že výchozí nastavení prohlížeče používání souborů cookie umožňuje. Soubory cookie můžete ze svého počítače vymazat nebo nastavit prohlížeč tak, aby jejich používání zakázal.

Soubory cookie nám, provozovatelům stránek, také pomáhají pochopit, které části stránek považují uživatelé za nejužitečnější a které jsou nejpoužívanější.

Webové stránky používají následující soubory cookie:

Identifikátor

Název

Typ

Platnost

Popis

_fbp

Facebook pixel

Marketing

183 dní

Slouží k rozlišení jednotlivých uživatelů, sledování pixelů na Facebooku.

_gat_gtag_UA_103069977_1

Google Analytics

Statistické

183 dní

Používá se k analýze zvyklostí návštěvníků, toku, zdroje a dalších informací při prohlížení.

_dc_gtm_UA-103069977-1

Google Analytics

Statistické

183 dní

Používá se ke kontrole rychlosti požadavků.

_gid

Soubor cookie služby Google Analytics

Statistické

183 dní

Používá se k rozlišování uživatelů.

_gcl_au

Účinnost reklamy Google Ads a Analytics

Marketing

183 dní

Tento soubor cookie je nastaven službou Google Analytics k přijímání informací z kliknutí na reklamy a jejich ukládání do externího souboru cookie, aby bylo možné přiřadit konverze mimo cílovou stránku.

_ga

Google Analytics

Statistické

183 dní

Soubor cookie GA se nastaví, když uživatel poprvé navštíví vaše stránky. Služba Google Analytics odesílá identifikátor klienta u každé návštěvy, aby bylo možné přiřadit návštěvy k uživateli. Soubor cookie GA může existovat pouze v zařízení a prohlížeči, kde je nastaven.

_gat_UA-103069977-1

Google Analytics

Statistické

183 dní

Služba Google Analytics se používá ke snížení počtu požadavků.

_ga_9RH3R4LPG2

Google Analytics

Statistické

183 dní

 

PHPSESSID

Relace /session

Základní

183 dní

Je nezbytný pro fungování webových stránek.

 

Jaký je právní základ pro zpracování?

  • Na základě oprávněného zájmu – EU 2016/679 GDPR kapitola II článek 6 písm. f)

Použití takzvaných „session cookies” a „bezpečnostních cookies” nevyžaduje předchozí souhlas subjektu údajů. (Pokud je jediným účelem použití souborů cookie přenos komunikace prostřednictvím sítě elektronických komunikací nebo jej poskytovatel služby nezbytně potřebuje k poskytování služby související s informační společností, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.)

Zakázání nebo mazání souborů cookie: Většina prohlížečů je nastavena na přijímání souborů cookie. Toto nastavení můžete změnit tak, že soubory cookie zakážete nebo si vyžádáte upozornění, když jsou soubory cookie ve vašem zařízení nastaveny. Podrobné informace o nastavení a změně souborů cookie naleznete v informacích o prohlížeči.

Zakázání nebo vymazání souborů cookie může ovlivnit funkčnost některých funkcí webových stránek. Subjekty údajů mají možnost vymazat soubory cookie v nabídce Nástroje/Předvolby svého prohlížeče, obvykle v nastavení Soukromí.

  • Na základě souhlasu – EU 2016/679 GDPR kapitola II článek 6 písm. a)

Soubor cookie zodpovědný za cílenou reklamu: Remarketing je funkce, která umožňuje internetovému obchodu zobrazovat relevantní reklamy uživatelům, kteří již dříve navštívili stránky. Uživatelé musí v tomto případě udělit svůj souhlas.

Vlastnosti a funkce souborů cookie

NEZBYTNÉ SOUBORY COOKIE

Tyto soubory cookie jsou především nezbytné pro správné fungování stránek. Používají se také k analytickým účelům a k zobrazování reklam na stránkách.

FUNKČNÍ SOUBORY COOKIE

Tyto soubory cookie nám umožňují zobrazovat vám reklamy, které odpovídají vašim zájmům.

KOMFORTNÍ SOUBORY COOKIE

 

Tyto soubory cookie nám umožňují zobrazovat vám reklamy, které odpovídají vašim zájmům.

Doporučené nastavení. Tyto soubory cookie nám umožňují analyzovat vaše používání stránek, abychom vám mohli zobrazovat nebo zasílat personalizovaný obsah a reklamu a abychom mohli tuto analýzu využít ke zlepšení našich služeb.

STATISTICKÉ SOUBORY COOKIE

Statistické soubory cookie poskytují zpětnou vazbu vlastníkovi webových stránek, která mu pomáhá pochopit, jaký obsah se návštěvníkům na webových stránkách líbí. Tyto údaje nejsou spojeny s konkrétní osobou. Na našich stránkách používáme soubory cookie pro webovou analýzu Google Analytics.

SOUBORY COOKIE PRO MARKETINGOVÉ ÚČELY

Marketingové soubory cookie sledují uživatele napříč webovými stránkami, například zobrazováním reklam, to vše za účelem zobrazení relevantního obsahu (takové soubory cookie mají Google, Facebook, YouTube, Twitter, Instagram.)

Jak používáme informace shromážděné pomocí souborů cookie?

Informace shromážděné výše uvedenými technologiemi nelze v zásadě použít k vaší identifikaci a tyto informace budeme kombinovat s dalšími potenciálně identifikovatelnými informacemi pouze v případě, že nám dáte výslovný souhlas s použitím souborů cookie k vaší identifikaci (pro statistické účely). Primárním účelem použití těchto údajů je umožnit nám správné fungování našich webových stránek.

To vyžaduje zejména

  • rozlišovat mezi jednotlivými relacemi,
  • sledovat vaše návštěvy na našich webových stránkách,
  • a odhalit případné zneužití našich webových stránek.

Tyto informace můžeme také použít k analýze vzorců a trendů používání, ke zlepšení a rozvoji našich webových stránek a k získání souhrnných údajů o návštěvnosti a celkovém využívání našich webových stránek.

Tyto informace můžeme použít k sestavení a analýze statistik o používání našich webových stránek.

Možnost zakázat soubory cookie

Pokud si nepřejete, aby o vás byly při používání našich webových stránek shromažďovány výše popsané informace, můžete soubory cookie zakázat v nastavení svého internetového prohlížeče nebo změnit nastavení souborů cookie. Pokyny ke správě souborů cookie pro konkrétní prohlížeče naleznete na níže uvedených odkazech:

  • Mozilla Firefox: povolení a zakázání souborů cookie používaných webovými stránkami k ukládání nastavení
  • Google Chrome: povolení a zakázání souborů cookie
  • Microsoft Internet Explorer: odstranění a správa souborů cookie
  • Microsoft Edge: Microsoft Edge, data o prohlížení a ochrana soukromí
  • Apple Safari: Správa souborů cookie a dat stránek v Safari na Macu

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů těchto webových stránek jsou k dispozici na následující stránce: https://www.aquasolhotel.com/adatvedelem

Zásady ochrany osobních údajů

Za účelem zajištění souladu se zákonem CXII z roku 2011 o právu na informační sebeurčení a svobodě informací (Info tv.) a obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR), v souvislosti se zpracováním osobních údajů z pověření

Správce: FANOS Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Sídlo: 1015 Budapest, Csalogány u. 6-10.

DIČ: 11917261-2-41

IČO: 01 09 725744

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na následující subjekty:

Adresa: 9200 Mosonmagyaróvár, Kígyó utca 1.

Adresa: 9200 Mosonmagyaróvár, Kígyó utca 1.

Mosonmagyaróvár 9200 Lucsony utca 19.

E-mail: info@aquasolhotel.com

Kontakt: Tel: 00 36 96 / 579 168, Fax: 00 36 96 / 579 169,

E-mail: aquahotel@t-online.hu

Jako správce respektujeme soukromí všech osob, které nám poskytují své osobní údaje. Zavazujeme se, že veškeré zpracování údajů souvisejících s naší činností bude v souladu s požadavky uvedenými v tomto oznámení a v platných vnitrostátních právních předpisech a legislativních aktech Evropské unie.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Fanos Kft. v souvislosti se zpracováním údajů jsou k dispozici na https://aquahoteltermal.hu/wp-content/uploads/2023/06/Adatkezelesi-tajekoztato_20230613.pdf, https://www.campingmovar.hu/wp-content/uploads/2023/06/Adatkezelesi-tajekoztato_20230613.pdf a https://www.aquasolhotel.com/wp-content/uploads/2023/06/Adatkezelesi-tajekoztato_20230613.pdf.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se tohoto oznámení, kontaktujte nás. Prohlašujeme, že společnost Fanos Kft. jako správce údajů zachází s osobními údaji důvěrně a přijímá veškerá bezpečnostní, technická a organizační opatření k zajištění bezpečnosti údajů.

Toto oznámení obsahuje následující informace:

  • typy identifikačních údajů subjektů údajů, které shromažďujeme;
  • seznam účelů, pro které jsou údaje zpracovávány;
  • právní základy, na jejichž základě jsou zpracovávány;
  • seznam všech, kterým jsou údaje předávány;a
  • způsob jejich uchovávání.

 

Přečtěte si prosím pozorně toto oznámení, abyste pochopili, jak zpracováváme vaše osobní údaje!

Obsah

Obecné zásady zpracování osobních údajů………………………………………………………………………………………………………………………………….. 3

Výklad základních pojmů použitých v tomto oznámení………………………………………………………………………………………………………………………………….. 3

Údaje poskytnuté při online kontaktu………………………………………………………………………………………………………………………………. 5

Povinná registrace a poskytování údajů týkajících se registrace uživatelů ubytovacích zařízení………………………………………………………………………………………………………………………………. 5

Použití údajů o bankovních kartách………………………………………………………………………………………………………………………………. 7

Osobní údaje zpracovávané při parkování………………………………………………………………………………………………………………………………. 8

Nákup dárkového poukazu pro příjemce dárkového poukazu………………………………………………………………………………………………………………………………. 8

Údaje z monitorovacích kamer………………………………………………………………………………………………………………………………. 9

Údaje požadované při žádosti o transferové služby………………………………………………………………………………………………………………………………. 9

Ztracené předměty…………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

Vyřizování stížností…………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

Údaje o zpracování údajů o zaměstnancích…………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

Podávání přihlášek na volná pracovní místa…………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

Platformy sociálních médií…………………………………………………………………………………………………………………………….. 12

Soubory cookie…………………………………………………………………………………………………………………………….. 12

Technické údaje – Co děláme pro zabezpečení vašich dat?………………………………………………………………………………………………………………………………… 13

Jaká jsou vaše práva a povinnosti týkající se vašich osobních údajů?………………………………………………………………………………………………………………………………… 13

Orgán pro ochranu osobních údajů………………………………………………………………………………………………………………………………… 16

Další ustanovení………………………………………………………………………………………………………………………………… 17

Obecné zásady zpracování osobních údajů

Naše zásady zpracování osobních údajů jsou v souladu s platnými právními předpisy o ochraně osobních údajů, zejména s následujícími:

  • Zákon CXII z roku 2011 o právu na informační sebeurčení a svobodě informací (Info tv.);
  • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení nařízení (ES) č. 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR);
  • Zákon V z roku 2013 – o občanském zákoníku (Ptk.);
  • Zákon C z roku 2000 – o účetnictví (Számv. tv.);
  • Zákon LIII z roku 2017 – o prevenci a boji proti praní špinavých peněz a financování terorismu (Pmt.)
  • Zákon CLVI z roku 2016 o státních úkolech pro rozvoj turistických oblastí
  • Zákon CLV z roku 1997 o ochraně spotřebitele
  • Zákon CLXIV z roku 2005 o obchodu
  • Zákon LXXVI z roku 2009 o obecných pravidlech pro zahájení a provozování činnosti v oblasti služeb
  • Zákon C z roku 2003 o elektronických komunikacích (Ehtv.)
  • Zákon XLVIII z roku 2008 o základních podmínkách a některých omezeních komerční reklamní činnosti (dále jen: Grt.)
  • Zákon CVIII z roku 2001 o některých aspektech služeb elektronického obchodu a služeb informační společnosti (dále jen: Eker tv.)

 

Výklad základních pojmů použitých v tomto oznámení

Subjekt údajů: fyzická osoba identifikovaná nebo identifikovatelná na základě jakýchkoli informací.

Souhlas subjektu údajů: jakýkoli svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev vůle, kterým subjekt údajů dává prohlášením či jiným zjevným potvrzením své svolení ke zpracování svých osobních údajů.

Osobní údaje: veškeré informace týkající se subjektu údajů.

Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Citlivé osobní údaje: veškeré údaje, které spadají do kategorie citlivých osobních údajů, konkrétně osobní údaje odhalující rasový nebo etnický původ, politické názory, náboženské nebo filozofické přesvědčení, členství v odborech, genetické údaje, biometrické údaje odhalující jedinečné identifikátory fyzických osob, zdravotní údaje a osobní údaje týkající se sexuálního života nebo sexuální orientace fyzických osob.

Správce: fyzická nebo právnická osoba nebo subjekt bez právní subjektivity, který sám nebo společně s jinými určuje účely, pro které mají být osobní údaje zpracovány, přijímá a provádí rozhodnutí týkající se zpracování (včetně použitých prostředků) nebo je nechává provádět zpracovatelem svým jménem;

Společný správce: správce, který v mezích stanovených zákonem nebo právně závazným legislativním aktem Evropské unie určuje účely a prostředky zpracování společně s jedním nebo více správci, přijímá a provádí rozhodnutí týkající se zpracování (včetně použitých prostředků) společně s jedním nebo více správci nebo je nechává provádět zpracovatelem.

Zpracování: jakákoli operace nebo soubor operací, které jsou prováděny s údaji, bez ohledu na použitý postup, zejména jakékoli shromažďování, zaznamenávání, evidence, uspořádávání, uchovávání, pozměňování, používání, vyhledávání, zpřístupňování, předávání, seřazování nebo kombinování, blokování, výmaz nebo zničení údajů, zabránění dalšímu použití, pořizování fotografií, zvukových záznamů nebo obrazových snímků nebo jiných prostředků fyzické identifikace osoby (např. otisky prstů, otisky dlaní, vzorky DNA, skeny oční duhovky);

Omezení zpracování: blokování uložených údajů jejich označením za účelem omezení jejich dalšího zpracování.

Zpracování: soubor operací zpracování prováděných zpracovatelem, který jedná jménem správce nebo podle jeho pokynů.

Zpracovatel: fyzická nebo právnická osoba nebo subjekt bez právní subjektivity, který nebo která provádí zpracování údajů na základě smlouvy se správcem, včetně smlouvy uzavřené na základě právního předpisu;

Porušení zabezpečení údajů: porušení zabezpečení údajů, které má za následek náhodné nebo protiprávní zničení, ztrátu, změnu, neoprávněné zveřejnění nebo přenos předávaných, uchovávaných nebo jinak zpracovávaných osobních údajů nebo přístup k nim.

Třetí strana: fyzická nebo právnická osoba nebo subjekt bez právní subjektivity jiný než subjekt údajů, správce nebo zpracovatel;

Příjemce: fyzická nebo právnická osoba nebo subjekt bez právní subjektivity, kterému správce nebo zpracovatel zpřístupní osobní údaje, nebo kterému jsou osobní údaje poskytnuty.

Jak nakládáme s vašimi osobními údaji?

Údaje získáváme přímo od vás. V těchto případech je právním základem pro shromažďování a zpracování buď váš souhlas, nebo smlouva mezi námi. Společnost Fanos Kft. zpracovává osobní údaje v následujících kategoriích na základě rozsahu své činnosti:

Údaje poskytnuté při online kontaktu

Účel zpracování

Žádost o nabídku, sdělení informací

Dotčené subjekty údajů

Každý subjekt údajů, který má zájem o služby společnosti Fanos Kft.

Zpracovávané údaje

·         jméno a příjmení

·         e-mailová adresa

·         údaje zaslané ve správě

Použití

Kontaktování, udržování kontaktu, administrace prostřednictvím e-mailu

Právní základ

Informovaný, výslovný a dobrovolný souhlas – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, čl. 6 odst. 1 písm. a).

Doba uložení

dokud není splněn účel zpracování

Přenos údajů

neuskutečňuje se

 

Povinná registrace a poskytování údajů týkajících se registrace uživatelů ubytovacích zařízení

Správce při přihlášení v ubytovacím zařízení zaznamená požadované údaje do VIZA, informačního systému chráněného vícenásobným asymetrickým šifrováním, tj. hostingové služby poskytované poskytovatelem hostingu určeným nařízením vlády. Účelem zaznamenávání údajů je ochrana práv, bezpečnosti a majetku subjektu údajů a dalších osob a kontrola dodržování ustanovení o pobytu státních příslušníků třetích zemí a osob požívajících práva volného pohybu a pobytu. Hlavním cílem VIZA je tedy podpora veřejného pořádku, veřejné bezpečnosti, pořádku na státní hranici a ochrana práv, bezpečnosti a majetku subjektu údajů a dalších osob.

Účel zpracování

Podpora cílů stanovených vládou a plnění zákonné povinnosti.

Dotčené subjekty údajů

Všechny subjekty údajů, které si rezervují ubytování v ubytovacích zařízeních společnosti Fanos Kft..

Zpracovávané údaje

Subjekt údajů, který využívá ubytovací služby

·         jméno a příjmení

·         rodné jméno a příjmení

·         místo a datum narození

·         pohlaví

·         státní příslušnost

·         rodné jméno a příjmení matky

·         identifikační údaje z jeho dokladu totožnosti nebo cestovního dokladu

·         u státních příslušníků třetích zemí číslo víza nebo povolení k pobytu, datum a místo vstupu,

Použití

Kontaktování, udržování kontaktu, administrace prostřednictvím e-mailu

Právní základ

Splnění právní povinnosti (GDPR. čl. 6 odst. 1 písm. c).). Proces poskytování údajů je předepsán a upraven zákonem CLVI z roku 2016 o státních úkolech pro rozvoj turistických oblastí.

Doba uložení

Údaje budou vymazány po uplynutí 5 let od ukončení vztahu se subjektem údajů v souladu s ustanoveními § 6:22 občanského zákoníku. Údaje uchováváme po delší dobu, pokud to vyžadují právní předpisy, například pokud jsme povinni uchovávat údaje podle § 169 zákona C z roku 2000 o účetnictví („zákon o účetnictví”), údaje vymažeme po 8 letech od ukončení vztahu se Subjektem údajů. V praxi se tak děje v případě, že jsou údaje součástí podkladových účetních dokladů, například v dokumentech týkajících se uzavření smlouvy (případně samotné smlouvy) nebo vystavené faktury, nebo po dobu 6 let v případě policejního protokolu.

Přenos údajů

Vezměte prosím na vědomí, že v případě našich služeb rezervace ubytování jsou údaje předávány a zpracovávány pro třetí stranu (na základě smlouvy o zpracování dat IFA).

Zdroj zpracovávaných údajů

subjekt údajů, rezervační portál, cestovní kancelář

 

 V případě osob, které požádají o nabídku ubytovacích služeb, ale nestanou se hosty, budou jejich osobní údaje zpracovány v souladu s ustanoveními § 6:64-65 zákona V z roku 2013 o občanském zákoníku

  • 6:64. [Závaznost nabídky]

(1) Osoba, která učiní právní prohlášení, které jasně vyjadřuje její úmysl uzavřít smlouvu a zahrnuje podstatné náležitosti, zůstává svým prohlášením vázána. Nabízející může určit dobu její závaznosti.

(2) Doba závaznosti začíná plynout okamžikem, kdy nabídka nabude účinnosti.

6:65. § [Zánik závaznosti nabídky]

(1) Pokud nabízející neurčí dobu její vázanosti, nabídka přestává být závazná

  1. a) v případě nabídky učiněné neveřejně, pokud druhá strana nabídku bezodkladně nepřijme;
  2. b) v případě nabídky učiněné na dálku uplynutím lhůty, v níž mohl nabízející s ohledem na povahu služby uvedené v nabídce a způsob, jakým byla nabídka učiněna, rozumně očekávat, že obdrží odpověď;
  3. c) odmítnutím druhou stranou.

(2) Nabízející přestává být svou nabídkou vázán, pokud svou nabídku odvolá prohlášením o zrušení nabídky adresovaným druhé straně předtím, než druhá strana odešle své přijetí nabídky.

(3) Písemnou nabídku lze odvolat písemně.

(4) Nabídku, která nabyla účinnosti, nelze odvolat, pokud je v nabídce uvedeno, že je neodvolatelná, nebo pokud je v nabídce stanovena lhůta pro přijetí.

V případě, že nám osoba žádající o nabídku zašle své údaje, naše společnost v reakci na ně učiní formální nabídku (právní prohlášení). Za účelem případného sledování přijetí nabídky budeme po dobu vázanosti nabídky nadále zpracovávat osobní údaje osoby žádající o nabídku a můžeme osobu žádající o nabídku vyzvat, aby se k nabídce vyjádřila prostřednictvím našich komunikačních kanálů (telefon, e-mail).

Závaznost nabídky trvá pouze po dobu, po kterou může společnost s ohledem na povahu služby uvedené v nabídce a způsob, jakým byla nabídka učiněna, důvodně očekávat reakci. Naše společnost tedy bude zpracovávat osobní údaje do této doby, nejpozději však do šesti měsíců od učinění nabídky.

 

 

Použití údajů o bankovních kartách

Účel zpracování

Poskytnutí rezervace pokoje hostovi

Dotčené subjekty údajů

Všechny subjekty údajů, které si rezervují ubytování v ubytovacích zařízeních společnosti Fanos Kft.

Zpracovávané údaje

  • jméno a příjmení uvedené na kartě
  • číslo karty,
  • kód CVC,
  • datum exspirace

Použití

vyřízení rezervace ubytování, platba, žádost o zálohu

Právní základ

Plnění smlouvy – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, čl. 6 odst. 1 písm. b)

Doba uložení

Použití údajů z kreditní karty je možné pouze pro účely transakce a pouze pro oprávněnou osobu. Po opuštění hotelu již nelze údaje zobrazit a není k nim možný přístup. Po úspěšné transakci budou data vymazána.

Přenos údajů

neuskutečňuje se

 

Osobní údaje zpracovávané při parkování

Účel zpracování

Parkování na parkovištích jednotek společnosti Fanos Kft.

Dotčené subjekty údajů

Všechny subjekty údajů, které parkují svá vozidla na parkovištích jednotek společnosti Fanos Kft.

Zpracovávané údaje

·         jméno a příjmení, adresa uživatele parkoviště

·         čas příjezdu a odjezdu

·         registrační značka vozidla

Použití

Kontaktování, udržování kontaktu, správa

Právní základ

Výslovný informovaný souhlas – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, čl. 6 odst. 1 písm. a)

Doba uložení

do doby, než je splněn účel zpracování

Přenos údajů

neuskutečňuje se

 

Nákup dárkového poukazu pro příjemce dárkového poukazu

Účel zpracování

Nákup dárkového poukazu

Dotčené subjekty údajů

Každá osoba, která zakoupí dárkový poukaz ze služeb společnosti Fanos Kft.

Zpracovávané údaje

·         Údaje o kupujícím: jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefon, fakturační adresa

·         Údaje o příjemci dárkového poukazu: jméno a příjmení, obsah poukazu

Použití

Kontaktování, udržování kontaktu, správa

Právní základ

Výslovný informovaný souhlas – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, čl. 6 odst. 1 písm. a)

Upozorňujeme, že v případě poskytnutí jiných, než vlastních osobních údajů je povinností poskytovatele údajů získat souhlas subjektu údajů.

Doba uložení

Do skončení platnosti poukazu

V případě fakturace – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, čl. 6 odst. 1 písm. c) – na základě období definovaného v zákoně o fakturaci: daný rok + 8 let

Přenos údajů

neuskutečňuje se

 

 

Údaje z monitorovacích kamer

V souvislosti s provozem kamerového systému dodržujeme následující informační povinnosti:

  • zobrazovat značky (piktogramy, nápisy
  • zobrazení informací
  • předpisy a přílohy týkající se kamerového systému
  • zásady ochrany osobních údajů a ustanovení uvedená v oznámení o ochraně osobních údajů v souvislosti s kamerovým dohledem
  • informace pro zaměstnance – písemné osvědčení
  • odpovědi na dotazy zaměstnanců

 

Účel zpracování

Ochrana majetku, tj. ochrana majetku značné hodnoty a osobních cenností hotelových hostů, je pro nás prioritou. Vzhledem k tomu, že neexistuje jiný způsob, jak odhalit protiprávní jednání, chytit pachatele při činu a předcházet takovému jednání, ani jakýmkoli jiným způsobem jej prokázat, instalovali jsme bezpečnostní kamerový systém.

Dotčené subjekty údajů

Všechny subjekty údajů, které se nacházejí v ubytovacích zařízeních společnosti Fanos Kft., které jsou monitorovány kamerami.

Zpracovávané údaje

záběry pořízené kamerou

Použití

záběry z kamer

Právní základ

na základě oprávněného zájmu

Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, článek 6 písm. f).

Doba uložení

72 hodin, v případě incidentu v oblasti ochrany údajů, jak je vyžadováno zákonem

Přenos údajů

neuskutečňuje se

 

72 hodin, v případě incidentu v oblasti ochrany údajů, jak je vyžadováno zákonem.

Další informace o správě údajů v souvislosti s kamerovým systémem vám poskytnou naši pracovníci.

 

Údaje požadované při žádosti o transferové služby

Účel zpracování

Poskytování transferových služeb na žádost subjektu údajů

Dotčené subjekty údajů

Každý subjekt údajů, který požádá o transferovou službu prostřednictvím zaměstnanců společnosti Fanos Kft.

Zpracovávané údaje

jméno a přímení, telefonní číslo subjektu údajů

Právní základ

dobrovolný souhlas

Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, článek 6 písm. a).

Doba uložení

dokud není splněn účel zpracování

Přenos údajů

Upozorňujeme, že v případě našich služeb transferu jsou údaje předávány a zpracovávány pro třetí stranu (společnosti přepravující osoby).

 

Ztracené předměty

Účel zpracování

Nakládání s předměty nalezenými v areálu společnosti Fanos Kf., jejich uchovávání a identifikace subjektem údajů.

Dotčené subjekty údajů

Subjekt údajů, který si rezervoval ubytování v ubytovacích zařízeních společnosti Fanos Kft. a ztratil zde nějaké cennosti nebo předměty.

Zpracovávané údaje

Jméno a přímení nálezce, místo a čas nálezu, číslo pokoje, název nalezeného předmětu, identifikační znaky

Právní základ

Plnění smlouvy uzavřené na rezervaci ubytování, jako služby – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, článek 6 písm. b).

Doba uložení

do uplynutí promlčecí lhůty pro občanskoprávní nároky vzniklé v souvislosti s využíváním ubytovacích služeb, ale nanejvýš 6 měsíců

Přenos údajů

neuskutečňuje se

 

Vyřizování stížností

Účel zpracování

vyřizování, řešení stížností

Stížnosti v záruční době zasílejte na adresu aquahotel@t-online.hu nebo info@aquasolhotel.com. Údaje budou shromažďovány z těchto zdrojů

Dotčené subjekty údajů

Každý subjekt údajů, který si stěžuje u společnosti Fanos Kft.

Zpracovávané údaje

·         jméno a příjmení

·         kontaktní údaje

·         název stížnosti

Právní základ

§ 17/A odst. 7 zákona CLV z roku 1997 o ochraně spotřebitele, který ukládá povinnost zpracovávat výše uvedené údaje.

Doba uložení

5 let od data záznamu.

Přenos údajů

Úřadu pro ochranu spotřebitele

 

 

Údaje o zpracování údajů o zaměstnancích

Prohlašujeme, že zpracováváme údaje zaměstnanců, kteří mají s naší společností uzavřenou smlouvu, v souladu se zákonem CXII z roku 2011 (Info tv.), obecným nařízením EU o ochraně osobních údajů 2016/679 (GDPR) a zákonem I z roku 2012 (zákoník práce).

Vaše údaje budou zpracovávány, zaznamenávány a předávány našimi pracovníky recepce. Naši zaměstnanci absolvovali školení o ochraně osobních údajů podle GDPR.

Nařízení GDPR se vztahuje i na údaje našich zaměstnanců a jejich zpracování. Stanoví to zákon I z roku 2012 zákoník práce. Na jeho základě jsme povinni zpracovávat a předávat určité údaje úřadům. Podrobné požadavky na zpracování těchto údajů naleznete v Zásadách ochrany osobních údajů správce.

  • Pracovní a personální evidence
  • Zpracování údajů týkajících se zkoušek způsobilosti
  • Zpracování údajů týkajících se ověřování používání e-mailových účtů
  • Zpracování údajů týkajících se monitorování počítačů, notebooků a tabletů
  • Zpracování údajů souvisejících s monitorováním používání internetu na pracovišti
  • Zpracování údajů souvisejících s monitorováním používání služebních mobilních telefonů
  • Zpracování údajů souvisejících s používáním navigačních systémů GPS
  • Zpracování údajů týkajících se vstupu na pracoviště a odchodu z pracoviště
  • Zpracování údajů v souvislosti s používáním bezpečnostních kamer na pracovišti

 

Podávání přihlášek na volná pracovní místa

Účel zpracování

Obsazení volných pracovních míst

Dotčené subjekty údajů

Každý subjekt údajů, který zašle životopis společnosti Fanos Kft.

Zpracovávané údaje

údaje uvedené v životopise

Právní základ

informovaný souhlas – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, čl. 6 odst. 1 písm. a)

Doba uložení

do obsazení volného pracovního místa

Přenos údajů

neuskutečňuje se

 

Platformy sociálních médií

Účel zpracování

Reklama založená na marketingu, informace o našich službách, novinky, propagační akce

Kontakt:

https://www.instagram.com/aqua.hotel.termal/

https://www.instagram.com/aquasol.resort/

 

https://hu-hu.facebook.com/aquahoteltermal/

https://www.facebook.com/aquasolhotel/

 

Dotčené subjekty údajů

Všichni uživatelé, kteří lajkují a sledují naše stránky na sociálních sítích.

Zpracovávané údaje

Údaje, které jste zveřejnili na sociálních sítích.

Použití

online, na rozhraních pro správu sociálních médií.

Právní základ

dobrovolný informovaný souhlas – Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů 2016/679, kapitola II, čl. 6 odst. 1 písm. a)

Doba používání údajů

Dokud není souhlas odvolán.

Přenos údajů

Správcům sociálních médií

Soubory cookie

Abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek a pro statistické a marketingové účely ukládáme údaje (cookies) o návštěvnících našich webových stránek. Soubory cookie ukládají informace do vašeho prohlížeče a jejich účelem je například rozpoznat vás, když se na tyto webové stránky později vrátíte.

Na panelu souborů cookie vám nabízíme možnost zobrazit, odsouhlasit nebo odmítnout jednotlivé soubory cookie podle kategorií.

Právní základ pro zpracování?

  • Údaje shromažďujeme a zpracováváme na základě oprávněného zájmu – EU 2016/679 GDPR kapitola II článek 6 písm. f)

Použití takzvaných „session cookies” a „bezpečnostních cookies” nevyžaduje předchozí souhlas subjektu údajů. (Pokud je jediným účelem použití souborů cookie přenos komunikace prostřednictvím sítě elektronických komunikací nebo jej poskytovatel služby nezbytně potřebuje k poskytování služby související s informační společností, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.)

Zakázání nebo mazání souborů cookie: Většina prohlížečů je nastavena na přijímání souborů cookie. Toto nastavení můžete změnit tak, že soubory cookie zakážete nebo si vyžádáte upozornění, když jsou soubory cookie ve vašem zařízení nastaveny. Podrobné informace o nastavení a změně souborů cookie naleznete v informacích o prohlížeči.

Zakázání nebo vymazání souborů cookie může ovlivnit funkčnost některých funkcí webových stránek. Subjekty údajů mají možnost vymazat soubory cookie v nabídce Nástroje/Předvolby svého prohlížeče, obvykle v nastavení Soukromí.

  • Na základě souhlasu – EU 2016/679 GDPR kapitola II článek 6 písm. a)

Soubor cookie zodpovědný za cílenou reklamu: Remarketing je funkce, která umožňuje internetovému obchodu zobrazovat relevantní reklamy uživatelům, kteří již dříve navštívili stránky. Uživatelé musí v tomto případě udělit svůj souhlas.

 

Další informace: v Oznámení o ochraně osobních údajů v sekci Soubory cookie.

Technické údaje – Co děláme pro zabezpečení vašich dat?

Společnost Fanos Kft. vybírá a provozuje IT nástroje používané ke zpracování osobních údajů v rámci poskytování služby tak, aby zpracovávané údaje:

  • byly přístupné pouze těm, kteří jsou k nim oprávněni (dostupnost);
  • byla zajištěna jejich pravost a autentičnost (autentičnost zpracování);
  • bylo možno ověřit jejich integritu (integrita údajů);
  • byly chráněny před neoprávněným přístupem (důvěrnost údajů).

 

Správce dále prohlašuje, že

  • přijímá vhodná opatření na ochranu údajů před neoprávněným přístupem, změnou, zveřejněním, vyzrazením, vymazáním nebo zničením a před náhodným zničením – např. omezeným přístupem.

 

Správce zajišťuje bezpečnost zpracování organizačními a technickými opatřeními, aby poskytl úroveň ochrany odpovídající rizikům, která zpracování představuje – např. zavedením vysoké úrovně zabezpečení.

 

Zabezpečení informací

Technická opatření zahrnují šifrování, ochranu heslem a používání antivirového softwaru pro přístup do našich systémů.

V rámci procesu, kdy nám poskytujete své osobní údaje, mohou být tyto údaje přenášeny také prostřednictvím internetu. Přestože přijímáme veškerá nezbytná opatření k ochraně osobních údajů, které nám poskytnete, nelze přenos údajů přes internet považovat za zcela bezpečný. Proto byste měli vzít na vědomí a akceptovat, že nemůžeme nést plnou odpovědnost za bezpečnost jakéhokoli přenosu údajů prostřednictvím našich webových stránek a že takový přenos může být na vaše vlastní riziko. Jakmile se však vaše osobní údaje dostanou do našich systémů, budeme dodržovat přísné postupy, abychom zajistili bezpečnost a zabránili neoprávněnému přístupu.

Jaká jsou vaše práva a povinnosti týkající se vašich osobních údajů?

Subjekty údajů mohou žádat informace o zpracování svých osobních údajů a mohou požádat o opravu, výmaz nebo blokování svých osobních údajů, s výjimkou povinného zpracování, a uplatnit tak svá práva na uchování a námitku způsobem uvedeným při shromažďování údajů nebo kontaktováním správce na výše uvedených kontaktních údajích.

 

Právo na informace

Společnost Fanos Kft. přijme vhodná opatření, aby poskytla subjektům údajů veškeré informace o zpracování osobních údajů uvedené v článcích 13 a 14 GDPR a veškeré informace uvedené v článcích 15 až 22 a 34 GDPR ve stručné, transparentní, srozumitelné a snadno dostupné formě, v jasném a jednoduchém jazyce.

 

Právo subjektu údajů na přístup

Subjekt údajů má právo získat od správce zpětnou vazbu o tom, zda jsou jeho osobní údaje zpracovávány, a pokud k takovému zpracování dochází, má právo na přístup k osobním údajům a následujícím informacím:

Účely zpracování;

  • kategorie dotčených osobních údajů;
  • příjemci nebo kategorie příjemců, kterým byly nebo budou osobní údaje zpřístupněny, zejména včetně příjemců ve třetích zemích nebo mezinárodních organizacích;
  • předpokládaná doba uchovávání osobních údajů;
  • právo na opravu, výmaz nebo omezení zpracování a právo vznést námitku;
  • právo podat stížnost u dozorového úřadu;
  • informace o zdrojích údajů;
  • skutečnost automatizovaného rozhodování, včetně profilování, a jasné informace o použité logice a významu takového zpracování a jeho pravděpodobných důsledcích pro subjekt údajů.

Správce poskytne informace nejpozději do jednoho měsíce ode dne podání žádosti.

 

Právo na opravu

Subjekt údajů může požádat o opravu nepřesných osobních údajů, které o něm správce zpracovává, a o doplnění neúplných údajů.

 

Právo na výmaz

Subjekt údajů má právo na to, aby správce na jeho žádost a bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se ho týkají, pokud je dán jeden z následujících důvodů:

  • osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány;
  • subjekt údajů odvolá souhlas, na němž je zpracování založeno, a neexistuje žádný jiný právní základ pro zpracování;
  • subjekt údajů vznese námitku proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování;
  • osobní údaje byly zpracovány protiprávně;
  • osobní údaje musí být vymazány, aby byla splněna právní povinnost podle práva Unie nebo členského státu, které se na správce vztahuje;
  • osobní údaje byly shromážděny v souvislosti s poskytováním služeb informační společnosti.

Výmaz údajů nelze iniciovat, pokud je zpracování nezbytné:

  • pro výkon práva na svobodu projevu a informací;
  • ke splnění povinnosti vyplývající z práva Unie nebo členského státu, kterému správce podléhá a kterému zpracování osobních údajů podléhá, nebo ke splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým je správce pověřen;
  • z důvodů veřejného zájmu v oblasti veřejného zdraví, pro účely archivace ve veřejném zájmu, pro účely vědeckého či historického výzkumu nebo pro statistické účely nebo pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.

 

Právo na omezení zpracování

Na žádost subjektu údajů správce omezí zpracování, pokud je splněna jedna z následujících podmínek:

  • subjekt údajů zpochybňuje přesnost osobních údajů; v takovém případě se omezení použije po dobu nezbytnou k ověření přesnosti osobních údajů;
  • zpracování je protiprávní a subjekt údajů nesouhlasí s výmazem údajů a místo toho požaduje omezení jejich použití;
  • správce již osobní údaje nepotřebuje pro účely zpracování, ale subjekt údajů je požaduje pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků; nebo
  • subjekt údajů vznesl námitku proti zpracování;
  • v takovém případě omezení platí po dobu, dokud se nezjistí, zda oprávněné důvody správce převažují nad oprávněnými důvody subjektu údajů.

Pokud je zpracování omezeno, mohou být osobní údaje, kromě jejich uložení, zpracovávány pouze se souhlasem subjektu údajů nebo za účelem určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků nebo za účelem ochrany práv jiné fyzické nebo právnické osoby nebo důležitého veřejného zájmu Unie nebo členského státu.

 

Právo na přenositelnost údajů

Subjekt údajů má právo získat osobní údaje, které se ho týkají a které poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a předat tyto údaje jinému správci.

 

Právo vznést námitku

Subjekt údajů má z důvodů týkajících se jeho konkrétní situace právo kdykoli vznést námitku proti zpracování jeho osobních údajů, které je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým je pověřen správce, nebo které je nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce nebo třetí strany, včetně profilování založeného na těchto ustanoveních. V případě námitky nesmí správce osobní údaje dále zpracovávat, pokud pro to neexistují závažné oprávněné důvody, které převažují nad zájmy, právy a svobodami subjektu údajů, nebo pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.

Automatizované individuální rozhodování, včetně profilování

Subjekt údajů má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které má pro něho právní účinky nebo se ho obdobným způsobem významně dotýká.

 

Právo na odvolání

Subjekt údajů má právo svůj souhlas kdykoli odvolat.

 

Právo obrátit se na soud

Subjekt údajů může v případě porušení svých práv podat žalobu na správce. Soud rozhoduje ve věci mimo pořadí.

Orgán pro ochranu osobních údajů

Správce odpovídá subjektu údajů za škodu způsobenou zpracovatelem a správce je rovněž povinen zaplatit subjektu údajů náhradu škody, která mu náleží v případě porušení osobnostních práv způsobeného zpracovatelem. Správce je zproštěn odpovědnosti za způsobenou škodu a povinnosti uhradit náhradu škody, pokud prokáže, že škoda nebo zásah do osobnostních práv subjektu údajů byly způsobeny nepředvídatelnou příčinou mimo rámec zpracování. Náhrada škody a odškodné se neplatí, pokud byla škoda nebo újma na osobnostních právech subjektu údajů způsobena úmyslným jednáním subjektu údajů nebo jeho hrubou nedbalostí. Kromě výše uvedených prostředků nápravy se subjekt údajů může rovněž obrátit na Národní úřad pro ochranu údajů a svobodu informací (NAIH).

Název: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (Národní úřad pro ochranu údajů a svobodu informací)

Sídlo: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11

Poštovní adresa: 1363 Budapest, Pf.: 9.

Telefon: 0613911400 Fax: 0613911410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Internetové stránky: https://www.naih.hu

Další ustanovení

Informace o zpracování údajů, které nejsou uvedeny v tomto informačním oznámení, budou poskytnuty při shromažďování údajů. Informujeme naše zákazníky, že soud, státní zástupce, vyšetřující orgán, orgán činný v trestním řízení, správní orgán, Národní úřad pro ochranu osobních údajů a svobodu informací nebo jiné orgány oprávněné ze zákona se mohou obrátit na správce za účelem poskytnutí informací, sdělení nebo předání údajů nebo zpřístupnění dokumentů.

Společnost Fanos Kft. poskytne osobní údaje orgánům pouze v rozsahu a v míře nezbytně nutné pro účely žádosti, pokud orgány uvedly přesný účel a rozsah údajů.

Podle ustanovení GDPR platí, že pokud správce nepřijme opatření na základě žádosti subjektu údajů založené na článcích 15 až 22, informuje subjekt údajů neprodleně, nejpozději však do jednoho měsíce od obdržení žádosti, o důvodech nepřijetí opatření a o možnosti subjektu údajů podat stížnost u dozorového úřadu a uplatnit své právo na soudní ochranu.

 

Platí od 31. července 2023.

 

Vítejte v kempu Aqua Hotel Thermal!

Kontakt

Newsletteru

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru!
© 2022 - 2024 Aqua Termál Kemping • Registrační číslo ubytování NTAK: KE19008102